Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Edzők

 Bathó Márta

Szakosztályvezető, mesteredző, nemzetközi bíró

                                                                                                                                                                   

 

Benkő Emőke

"A torna mellett sok más sportot is kipróbáltam, de a torna maradt az állandó és biztos pont és szerelem. Célom minél több gyerekkel megszeretetni ezt a sportágat. Véleményem szerint ez egy biztos alap, bármely más sporthoz is. Ezenkívül a folyamatos fejlődés érzése nagy élményt tud adni mind gyereknek, mind a szülőknek egyaránt."

 

Bugyinszky Elvira

"Nagyon szeretem a gyerekeket, sok örömet szerez, ha foglalkozhatok velük. Fontosnak tartom, hogy már kiskorban megszerettessük velük a sportolást. Nem feltétlenül az élsportot, hanem a rendszeres testmozgást. A torna rendkívül fontos, mert az alapvető képességek mindegyikét rendkívül jól lehet képezni a segítségével. Koordinációs és kondícionális képességeket egyaránt kiváló módon fejleszti. Fontos, hogy ezeket az alapvető képességeket már gyermekkorban kezdjük el fejleszteni, nagy hangsúlyt a koordinációs képességekre fektetve. Erre a torna kiválóan alkalmas."

 

Fülöp Ágnes

Moderntánc tanár, koreográfus

"Összefoglalhatnám néhány sorban, hogy miért is érzem hivatásomnak a tornászok tartásjavítását, de most nem teszem. Azt gondolom, a pedagógiai vér vagy megvan valakiben vagy nincs. Szerintem ez nem szorul magyarázatra."

 

Kiss Melinda

"Rengeteg pozitív tapasztalat és emlék fűz a régebbi időkhöz. Célom hogy ezt a sok jó és felejthetelen élményt továbbadhassam a jelenben tornázó kislányoknak. Illetve hogy edzőként is átélhessem azokat a sikereket amit régen tornászként élhettem meg. És Remélem egyszer ők is ilyen nagy szeretettel gondolnak majd vissza a tornára, mert: Tornázni öröm!"

 
 

 

Sporik Mária

"Imádom a tornát! Amit a szülői házban és az iskolában nem kaptam meg, azt a tornateremben igen: sok-sok dicséretet. Szeretném átadni tanítványaimnak a mozgás, a sport és a torna szeretetét, önfegyelmet, alázatot, csapatszellemet."

 

Tóth Vivien

"Ebben a hivatásban a legfontosabb, hogy  tudjuk kezelni a gyerekeket kortól függetlenül, legyez az 4 éves vagy kamasz. Elkötelezettnek kell lenni és mindig az ifjú növendékek érdekeit és fejlődésüket szem előtt tartani. Folyamatos figyelmet , teljes odaadást, rengeteg türelmet és sok lelki illetve fizikai energiát igényel ez a hivatás. Szükséges, hogy a gyerekek érezzék , a tornaterem a második otthonuk és a torna az életük egy fontos része."